Winkel en antiquariaat

Winkel en antiquariaat

Winkel en antiquariaat

Winkel

In de museumwinkel van het Vechtstreekmuseum vind je een schat aan boeken waarmee je het verhaal van het Vechtstreekmuseum, de historie van de Vecht en de bewoners van de buitenhuizen mee naar huis kunt nemen of natuurlijk aan iemand cadeau kunt doen.

Boekentip 1

‘Eeuwige schoonheid aan de Vecht’. Uitvoering: 115 pagina’s A4 formaat en in full colour. De prijs van dit boek bedraagt € 9,95. Dit boek is ook te koop bij de boekhandels Bruna in Maarssen en Van Kralingen in Breukelen en kan online besteld worden bij Bol.com en de VVV Gooi & Vecht.

 

Boekentip 2

‘De Rijkgeschakeerde geschiedenis van de joden in de Vechtstreek’. Uitvoering, 32 pagina’s A4 formaat en in full colour. De prijs van dit boek bedraagt € 5,90. Dit boek is ook te koop bij de boekhandels Bruna in Maarssen en Van Kralingen in Breukelen en kan online besteld worden bij Bol.com en de VVV Gooi & Vecht.

 

Boekentip 3

In het kader van de tentoonstelling ‘Zij maakten het’ is een speciaal themaboek uitgebracht waarin vele verhalen, anekdotes en prachtige afbeeldingen staan: een mooi aandenken aan deze tentoonstelling. De prijs van dit themaboek bedraagt € 8,95. Het themaboek is alleen verkrijgbaar in de museumwinkel.

 

In onze winkel zijn ook souvenirs te koop, gerelateerd aan de Vechtstreek. Onze collectie bestaat o.a. uit:
– Tas met full colour afbeelding uit de Vechtstreek
– Mokken, sleutelhangers, pennen met logo, knuffel met logo hesje
– Kleurboek met historische meesterwerken
– Boek Nijntje in het museum

Antiquariaat

In ons antiquariaat worden naast een grote collectie oude boeken en ansichtkaarten ook gravures en gadgets aangeboden, die een relatie hebben met de Vechtstreek. Bent u geïnteresseerd in de Vechtstreek? Dan wordt u van harte uitgenodigd om het aanbod te bekijken.

Meld uzelf aan voor de nieuwsbrief
 © 2021 Vechtstreek Museum
Webdesign: JHmedia