← Terug naar overzicht Geplaatst op: 23 juni 2020

Themarondleiding: Architectuur en Bouwstijlen  Maarssendorp

Op zaterdag 31 juli 2021 om 13.30 uur organiseert het Vechtstreekmuseum een rondwandeling met als thema Architectuur & Bouwstijlen in Maarssendorp

Maarssen is rijk aan bijzondere bouwwerken, die in de periode vanaf 900 zijn ontstaan. De stijlen en kenmerken zijn de romaanse en de gotische stijl, het Hollandse classisme, neogotisch, barok en de moderne architectuur. De gids neemt u  in willekeurige volgorde mee naar deze bijzondere bouwwerken en vertelt hierover. Uiteraard gaat het hierbij ook over de plaatselijke historie. Voor geïnteresseerden een mooie en leerzame rondleiding.

De rondleiding zal worden gedaan in groepjes van zes personen met elk een eigen gids. Er is plaats voor maximaal 18 personen. De rondleiding duurt ongeveer 1,5 uur, dus van 13.30 tot 15.00 uur.
De kosten bedragen € 5 pp en hier zit een consumptie bij het Vechtstreekmuseum bij inbegrepen.

Voorafgaand of aansluitend is het mogelijk om het museum te bezoeken. Met een museumkaart is dat gratis. Zonder museumkaart kost de toegang tot het museum € 7.

BESTEL UW TICKETS