← Terug naar overzicht Geplaatst op: 6 juni 2021

Rondleiding door tuin en park Nyenrode plus tentoonstelling Andy Warhol

Rondleiding door de tuinen en park van Nyenrode met aansluitend een bezoek aan de tentoonstelling over Andy Warhol op zondag 1 en 8 augustus 2021. Het Vechtstreekmuseum organiseert deze zomer weer rondleidingen door het park en tuinen van kasteel Nyenrode. Onze gids vertelt uitgebreid over de geschiedenis van het kasteel en toont de bezienswaardigheden in het park. Aansluitend is er een bezoek aan de unieke tentoonstelling over Andy Warhol, “The business Artist”. Deze is door het Artfund Nyenrode opgezet en bestaat uit 33 originele, door Warhol gesigneerde, zeefdrukken uit de collectie van alumnus Lodewijk den Hengst, beter bekend als radio dj Lex Harding. De tentoonstelling toont een aantal van zijn meest iconische werken zoals Campbell’s soup en de gezichten van Marilyn Monroe en Koningin Beatrix. Ook zijn een aantal unieke Mick Jaggers aanwezig, naast beroemde portretten van Mao, Lenin, Grace Kelly, Elizabeth Taylor en Jane Fonda.

In de maand augustus wordt dit bijzondere arrangement tweemaal aangeboden: op de zondagen  en 8 augustus. De rondleiding start om 14:30 uur op de parkeerplaats van Nyenrode. De prijs bedraagt € 17,50 p.p. en daarvoor krijgt iedere deelnemer ook de speciale catalogus van 88 pagina’s met alle getoonde werken. per rondleiding is er plaats voor 15 deelnemers.

BESTEL UW TICKETS