← Terug naar overzicht Geplaatst op: 24 juli 2022

Rondleiding op Nyenrode met bezoek aan het kasteel en aansluitend een bezoek aan de tentoonstelling “de wijde wereld in”

Het Vechtstreekmuseum organiseert weer rondleidingen in kasteel Nyenrode. Onze gids vertelt uitgebreid over de geschiedenis van het kasteel en toont historische zalen en verschillende stijlkamers met de verborgen kunstcollectie.

Aansluitend, na een wandeling door het park, is er een bezoek aan de tentoonstelling “de wijde wereld in” met kunstwerken uit de privé collectie van ondernemersechtpaar de Heus. Deze is samen met het Artfund Nyenrode tot stand gekomen. Delen van deze unieke en gevarieerde collectie werden reeds meerdere malen geëxposeerd, o.a. in Singer Laren en museum Boijmans van Beuningen in Rotterdam. Bij deze tentoonstelling vindt men ook een aantal podcasts met interessante anekdotes.

Dit bijzondere arrangement is helaas volledig uitverkocht!

De rondleiding start om 14:30 uur op de parkeerplaats van Nyenrode. De prijs bedraagt € 19,50 p.p.

Daarbij krijgt  iedere deelnemer ook de keuze uit twee boeken:

• De hardcover catalogus met ruim 100 pagina’s van de tentoonstelling
  • De tweede editie (200 pagina’s) van het Nyenrode boek “inspiratiebron voor kunst”

Geef bij het reserveren van de tickets duidelijk aan voor welk boek u kiest!

BESTEL UW TICKETS