← Terug naar overzicht Geplaatst op: 1 maart 2021

Rondleiding met polder- en fortwachter op Fort Maarsseveen op 2 juli 2021 om 16.00 uur

Deze zomer organiseren wij samen met polder- en fortwachter Marcel Blekendaal een aantal rondleidingen op en over Fort Maarsseveen. De eerste rondleiding staat gepland op vrijdag 2 juli 2021 om 16.00 uur. Marcel vertelt tijdens de rondleiding over het Fort, over de Nieuwe Hollandse Waterlinie als UNESCO werelderfgoed en hij neemt u mee langs de tentoonstelling ‘Ode aan het Landschap’ op het Fort.

Duur van de wandeling: 90 minuten.

Prijs: € 10 en voor kinderen tot en met 11 jaar € 5. Dit is inclusief een kopje koffie/thee.

Lokatie: Fort Maarsseveen, Herenweg 3 te Maarssen. Gratis parkeren op de parkeerplaats van het Fort: ingang parkeerplaats aan de Maarsseveensevaart.