← Terug naar overzicht Geplaatst op: 27 februari 2021

Rondleiding met polder- en fortwachter op Fort Maarsseveen op 16 juli 2021 om 16.00 uur

Deze zomer organiseren wij samen met polder- en fortwachter Marcel Blekendaal een aantal rondleidingen op en over Fort Maarsseveen. De volgende rondleiding staat gepland op vrijdag 16 juli 2021 om 16.00 uur. Marcel vertelt tijdens de rondleiding over het Fort, over de Nieuwe Hollandse Waterlinie als UNESCO werelderfgoed en hij neemt u mee langs de tentoonstelling ‘Ode aan het Landschap’ op het Fort.

Duur van de wandeling: 90 minuten.

Prijs: € 10 en voor kinderen tot en met 11 jaar € 5. Dit is inclusief een kopje koffie/thee.

Lokatie: Fort Maarsseveen, Herenweg 3 te Maarssen. Gratis parkeren op de parkeerplaats van het Fort: ingang parkeerplaats aan de Maarsseveensevaart.