← Terug naar overzicht Geplaatst op: 28 februari 2017

Vroeger en Nu wandeling Maarssen (2,98 km)

Deze wandeling leidt langs de meest markante plekken en gebouwen van de historische dorpskern. Borden met beelden van vroeger en informatieve teksten zijn zo geplaatst dat u de huidige situatie ziet vanuit hetzelfde perspectief als de fotograaf of kunstenaar van destijds. U loopt tevens langs de bruine borden van de Historische Kring Maarssen die verdiepende informatie over monumenten geven. De route kan overal gestart worden, elk bord geeft een routebeschrijving naar het volgende bord. Als u begint bij Goudestein kunt u gratis parkeren en ook het Vechtstreekmuseum bezoeken. Onderweg komt u tientallen leuke terrassen en winkels tegen. Een leuk dagje uit!
De volledige routebeschrijving is verkrijgbaar in het Vechtstreekmuseum (€ 1,=).

Zie ook maarssenvroegerennu.nl.