← Terug naar overzicht Geplaatst op: 13 januari 2019

Het Vechtstreekmuseum zoekt vrijwilligers en een nieuwe voorzitter

Op zaterdag 19 januari is er in het Vechtstreekmuseum een informatiedag voor belangstellenden en geïnteresseerden. Van 11.00 tot 14.00 uur kan iedereen binnenlopen en daar worden ontvangen door een aantal aanwezige bestuursleden . U kunt een indruk krijgen van de vaste tentoonstelling ‘De Vecht-Ons Pronkstuk’ die op de bovenverdieping is ingericht. Onder het genot van een kopje koffie of thee kunt u daarna alle informatie en de mogelijkheden voor vrijwilligerswerk bij het museum te weten komen.

De hele organisatie draait op een grote groep enthousiaste vrijwilligers .Het museum is nu op zoek naar nieuwe en extra mensen die het leuk vinden om een bijdrage te leveren in deze op historie en buitenplaatsen gebaseerde omgeving.

Naast algemene medewerkers voor de rol van gastvrouw of gastheer bij de ontvangst van bezoekers en voor de horeca in het museum zijn er nog een aantal specifieke vacatures voor gidsen, administratieve en communicatie personen en operationele of project medewerkers.

Aangezien onze voorzitter op korte termijn aftreedt zijn wij ook dringend op zoek naar een nieuwe voorzitter die mee kan werken in het bestuursteam en hier leiding aan kan geven.