← Terug naar overzicht Geplaatst op: 16 juni 2018

Rondleiding door de tuinen van Nyenrode met aansluitend een bezoek aan de tentoonstelling  Diversiteit uit de negentiger jaren

Het Vechtstreekmuseum organiseert dit op zondag 22 juli. Onze gidsen vertellen uitgebreid over de geschiedenis van het kasteel en tonen de bezienswaardigheden in het park. Aansluitend is er een bezoek aan de tentoonstelling Diversiteit uit de negentiger jaren.

De KPN-verzameling bestrijkt werk van minstens vier kunstenaarsgeneraties vooral uit Nederland. Tijdens deze tentoonstelling op Nyenrode is werk te zien van Marina Abramovic, Rineke Dijkstra, Atelier van Lieshout, Hellen van Meene, Berend Strik, Carel Visser en vele anderen. Voor deze expositie werd gekozen voor een selectie van werken uit de negentiger jaren, omdat toen een nogal belangrijke ontwikkeling in de geschiedenis van de kunst plaatsvond.

De rondleiding start om 14:30 uur op de parkeerplaats van Nyenrode  en de prijs bedraagt € 8,00 p.p. (voor junioren  t/m 16 jaar € 3,00).