← Terug naar overzicht Geplaatst op: 1 juni 2019

Lezing over Bierbrouwen in de Vechtstreek

Steeds zichtbaarder worden de bieren van Brouwerij De Vecht. In 2018 is het vierde door vader en zoon Van Doesburgh ontwikkelde bier in de markt gebracht, het Maersens Blondje. Dit bier dat ook al in de prijzen is gevallen is verkrijgbaar in de fles maar bij een enkele horecagelegenheid ook op tap.

Na ontvangst met koffie wordt u in de lezing meegenomen op de reis van deze brouwerij, waarbij u inzicht krijgt in de visie en missie, de historische relatie met de Vechtstreek, een aantal zakelijke aspecten, de ontwikkeling van de bieren en de toekomst van deze brouwerij.

A Abcouder bierAansluitend is het genoeglijk proeven van de vier bieren, de Loender (IPA 5.5%), het Abcoudje (IPA 4%). Het Vreelandts Witje ( Hele Weizen 4,5%) en het Maerssens Blondje ( 6,5%).

De lezing is op 10 september 2019 om 20.00 uur in het Vechtstreekmuseum. Inloop met koffie/thee vanaf 19.30 uur.

De prijs is € 10,50 per persoon ; met museumkaart € 7,50.
Inschrijven is noodzakelijk en dat kan hier.