← Terug naar overzicht Geplaatst op: 4 december 2018

Extra rondleidingen Kasteel Nijenrode met verborgen kunstcollectie

Ga mee naar kasteel Nijenrode om de verborgen kasteelcollectie te zien en een kijkje te nemen in de diverse bijzondere stijlkamers: De majestueuze Ridderzaal, Grote vestibule, Heerenkamer, Dameskamer en Slaapkamer, alle met bijzondere inrichtingen, schilderijen van bewoners, wapens en versieringen uit voorbije periodes. De gids van het Vechtsteekmuseum geeft uitleg bij de originele kunstwerken en vertelt ook over de geschiedenis en zijn bewoners.

Bezoekers worden in het kasteel ontvangen met koffie of thee. Na de rondleiding in het kasteel kan men diverse routes door het park lopen waar ook de tentoonstelling Vechtkunst in de open ruimte te zien is. Klik hier voor meer informatie.

Kaarten kunt u reserveren voor € 15,00 per persoon. Er zijn op de zaterdagen 15 en 22 december rondleidingen om 14.00 uur. U kunt hier reserveren.

Bijkomend aanbod is dat men het luxe koffietafelboek/catalogus (144 pagina’s full colour) kan kopen in het Vechtstreekmuseum: het ticket voor de rondleiding geeft recht op een boek voor slechts € 14,50 (gewone prijs is € 29,50).