← Terug naar overzicht Geplaatst op: 15 februari 2020

Het Vechtstreekmuseum organiseert ter gelegenheid van haar 25-jarig bestaan op zondag 15 maart 2020 een bijzonder evenement onder de naam Een Gouden Dag in Maarssen

Deelnemers aan dit evenement worden om 11.00 uur verwacht in het Vechtstreekmuseum, Diependaalsedijk 19b te Maarssen waar zij ontvangen worden met koffie/thee en iets lekkers. Rond 11.30 uur start in het museum een rondleiding met gids door de jubileumtentoonstelling De Vecht, nieuwe parels blootgelegd.

Dan volgt een wandeling met een gids van het Vechtstreekmuseum door de mooie natuur van de Vechtstreek langs mooie buitenplaatsen naar buitenplaats Doornburgh, alwaar bij het daar gevestigde Restaurant DeZusters om 13.00 uur een uitgebreide lunch voor u klaar staat. De lunch bestaat uit een voor-, hoofd- en nagerecht met koffie, thee en water. Niet in begrepen zijn het gebruik van (non-)alcoholische dranken bij Doornburgh. Deze moeten door de gebruikers per pin betaald worden. Aansluitend aan de lunch bezoekt u op eigen gelegenheid de tentoonstelling Endless Life op Doornburgh.

Rond 15.30 uur haalt de gids van het museum u weer op bij Doornburgh en wandelt u via een andere route weer terug naar het Vechtstreekmuseum. Daar drinkt u ter afsluiting met de groep nog een drankje om alles tot 16.30 uur nog even kort na te bespreken. Dat is dan ook het einde van het programma.

De kosten van dit bijzondere evenement bedragen € 60 per persoon. Met een museumkaart krijgt u € 5 korting en betaalt u € 55.

Reserveren is noodzakelijk en dat kan hier.

Meld uzelf aan voor de nieuwsbrief