Contactgegevens

Vechtstreekmuseum
Diependaalsedijk 19b
3601 GH  Maarssen
Telefoon: +31 (0) 346 55 444 0 (tijdens openingsuren)
Email: info@vechtstreekmuseum.nl
Website: www.vechtstreekmuseum.nl
K.v.K. Utrecht nummer 41187177
BTWnr. NL803746829B01
NL08 RABO 01 77 81 55 58

Routebeschrijving

Het museum is gelegen in het park van Goudestein
Naar het Vechtstreekmuseum

Met de auto vanaf de Straatweg:
Vanuit Utrecht komend, volg de Straatweg tot aan de rotonde bij de brandweerkazerne in Maarssen. Neem op deze rotonde de 1ste afslag naar de Binnenweg. Volg de weg ca. 700 m verder tot aan de Parkweg. Ga bij de stoplichten aan de Parkweg rechtsaf en ga over de Termeerbrug. Ga ca. 200 m rechtdoor over de Huis ten Boschstraat , sla dan links af naar de Thorbeckelaan. Sla de eerstvolgende straat weer linksaf naar de Nassaustraat. Volg de weg tot aan de parkeerplaatsen van het gemeentehuis van Stichtse Vecht. Deze liggen vanuit de rijrichting links. Hier bevindt zich ruime gratis parkeergelegenheid. Loop het park rondom het gemeentehuis en buitenplaats Goudestein in.
Het Vechtstreekmuseum ligt in het park in het koetshuis van Goudestein aan de Vecht.

Als u met eigen vervoer komt: bij Goudestein is een grote gratis parkeerplaats. Ook zijn er bij het museum fietsrekken geplaatst.

Lopend vanuit het centrum van Maarssen:
Neem als oriëntatiepunt de Heilig Hartkerk en de Evert Stokbrug in de dorpskern van Maarssen. Steek vanuit de kerk de brug over naar de noordzijde van de Vecht (dit is de zijde aan de andere kant van de opvallende Heilig Hartkerk). Sla linksaf de Herengracht in. Ga aan het einde van de Herengracht door het hekje en vervolg de weg via het Zandpad langs de Vecht. Sla na ca. 750 m rechtsaf door het prachtige hek van buitenplaats Goudestein en loop het park in. Ga vóór het gebouw van Goudestein linksaf. Aan u linkerzijde ziet u nu het Vechtstreekmuseum.

Met het openbaar vervoer:
Bus 5 stopt vlak bij het museum. Vanaf Halte Maria Dommer is het ongeveer 5 minuten lopen
– vanaf Station Maarssen duurt de rit 8 minuten
– vanaf Station Utrecht Centraal duurt de rit 30 minuten

 

 

 

 

Meld uzelf aan voor de nieuwsbrief