Winkel, antiquariaat en coffeecorner

MUSEUMWINKEL

winkel 2019 2In de museumwinkel van het Vechtstreekmuseum vind je een schat aan boeken waarmee je het verhaal van het Vechtstreekmuseum, de historie van de Vecht en de bewoners van de buitenhuizen mee naar huis kunt nemen of natuurlijk aan iemand cadeau kunt doen.

In onze winkel zijn ook souvenirs te koop, gerelateerd aan de Vechtstreek. Onze collectie bestaat o.a. uit:

  • Tas met full colour afbeelding uit de Vechtstreek;
  • Mokken, sleutelhangers, pennen met logo, knuffel met logo hesje;
  • Kleurboek met historische meesterwerken;
  • Boek Nijntje in het museum;
  • Vanaf maart 2019 ook te koop ons themaboek WIND, WATER, WIEKEN EN WERK behorende bij onze Molen tentoonstelling. Uitgegeven door de Stichting het Utrechts landschap.
  • NU OOK TE KOOP de boeken Over historische wegen en Tastbare tijd. Lees hier meer.

ANTIQUARIAAT

In ons antiquariaat worden naast een grote collectie oude boeken en ansichtkaarten ook gravures en gadgets aangeboden, die een relatie hebben met de Vechtstreek. Bent u geïnteresseerd in de Vechtstreek? Dan wordt u van harte uitgenodigd om het aanbod te bekijken.

COFFEECORNER

Even lekker ontspannen tijdens uw museumbezoek of uw bezoek aan onze winkel? In onze coffee corner kunt u genieten van een lekker kopje koffie of thee met een gevulde koek of stroopwafel. In de zomerperiode bieden wij u diverse frisdranken, Radler en bier 0.0% en is er ook ijs verkrijgbaar! Als het weer het toelaat kunt u plaatsnemen op ons zonnige terras, dat uitkijkt op de buitenplaats Goudestein en het omliggende park en natuurlijk op de mooie Vecht!

 

 

Meld uzelf aan voor de nieuwsbrief