Winkel en antiquariaat

Op zoek naar een mooi cadeau?

In de museumwinkel van het Vechtstreekmuseum kunt u terecht voor originele, informatieve en unieke boeken die vertellen over de Vechtstreek en haar geschiedenis. Vanaf 1 april 2018 is het zojuist verschenen boek De kracht van Stichtse Vecht van Steven de Clercq en Juliette Jonker-Duynstee verkrijgbaar.

In ons antiquariaat worden naast een grote collectie oude boeken en ansichtkaarten ook gadgets aangeboden, die een relatie hebben met de Vecht. Bent u geïnteresseerd in de Vechtstreek? Dan wordt u van harte uitgenodigd om het aanbod te bekijken.

Zowel de winkel als het antiquariaat zijn zonder betaling van de entreeprijs te bezoeken.Maar u kunt uw bezoek natuurlijk ook combineren met een bezoek aan onze tentoonstellingen of een lekker kopje koffie of thee in onze coffee corner.

Speciale artikelen in het museumwinkeltje

Er zijn verschillende unieke souvenirs te koop, gerelateerd aan de lopende tentoonstelling maar ook over het museum en de Vechtstreek:

  • Tas met full colour afbeelding uit de Vechtstreek
  • Mokken, sleutelhangers, pennen met logo, knuffel met logo hesje
  • Kleurboek met historische meesterwerken
  • Boek Nijntje in het museum

Coffee corner

Even lekker ontspannen tijdens uw museumbezoek of uw bezoek aan onze winkel? In onze coffee corner kunt u genieten van een lekker kopje koffie of thee met een gevulde koek of stroopwafel.
In de zomerperiode bieden wij u diverse frisdranken, Radler en bier 0.0% en is er ook ijs verkrijgbaar!
Als het weer het toelaat kunt u plaatsnemen op ons zonnige terras, dat uitkijkt op de buitenplaats Goudestein en het omliggende park en natuurlijk op de mooie Vecht!

 

Meld uzelf aan voor de nieuwsbrief