Fiets- en wandelroutes

 

FIETSROUTE HISTORISCHE MOLENTOCHT (27 KM)
Deze prachtige fietstocht voert u langs drie nog bestaande oude molens en drie molens die er niet meer zijn, maar waarvan nog wel sporen te vinden zijn. Daarnaast komt u onderweg diverse fraaie buitenplaatsen en kastelen tegen. Een groot gedeelte van de tocht gaat door de fraaie natuur in de driehoek Maarssen-Tienhoven-Breukelen. Onderweg is de nodige horeca. Voor meer informatie zie hier.


FIETSROUTE MOLENS LOENEN A/D VECHT-WEESP (45 KM)
Tijdens deze prachtige route doet u maar liefst 9 molens aan. Maar onderweg komt u ook langs oude plaatsen als Loenen aan de Vecht, Vreeland, Nigtevecht, Weesp en Nederhorst den Berg. Allemaal plaatsen die het bezoeken waard zijn. De Vecht vormt het hart van de fietsroute en levert u tijdens de tocht regelmatig een schitterend uitzicht. Onderweg is veel horeca. Voor meer informatie zie hier.
WANDELROUTE VROEGER EN NU DOR MAARSSEN (3 KM)
Deze Vroeger en Nu wandeling leidt langs de meest markante plekken en gebouwen van de historische dorpskern van Maarssen. Borden met beelden van vroeger en informatieve teksten zijn zo geplaatst dat u de huidige situatie ziet vanuit hetzelfde perspectief als de fotograaf of kunstenaar van destijds. Voor meer informatie zie hier.

Meld uzelf aan voor de nieuwsbrief